Tarief & Vergoedingen

Op deze pagina is meer informatie te vinden over het tarief van Osteopathie van der Pluijm en de mogelijke vergoeding van uw behandeling.

Het tarief bij Osteopathie van der Pluijm is:

Eerste consult/intake €90,-
Osteopatisch consult  €90,-

Een afspraak inplannen bij onze praktijk kan online door hier te klikken.

Het bedrag dient u per consult, via een pintransactie, te voldoen. De factuur stuur ik u meteen digitaal toe. De factuur kan vervolgens ingediend worden bij uw zorgverzekeraar.

De aanvullende verzekering vergoedt osteopatische behandelingen. Hierdoor wordt er geen aanspraak gemaakt op uw eigen risico. Wanneer u een aanvullende verzekering heeft, wordt de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed.

Op deze pagina kunt u zien wat de verschillende zorgverzekeraars vergoeden. Het afgesloten aanvullende pakket bij de zorgverzekering bepaald de mate van vergoeding, het vergoedingspercentage en het eventuele dag limiet/limiet dat kan gelden per behandeling in euro’s. Neem bij twijfel contact op met uw eigen zorgverzekeraar.

Daarnaast is op deze website te lezen dat er één beroepsvereniging is voor osteopathie, namelijk de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO). Deze vereniging maakt onderdeel uit van een grotere organisatie met een kwaliteitsregister en een stichting voor wetenschappelijk onderzoek en is bedoeld voor aangesloten professionals.

Osteopathie van der Pluijm voldoet aan de juiste voorwaarden die de zorgverzekeraar stelt. De osteopaat dient namelijk aangesloten te zijn bij een door de zorgverzekeraar erkend register voor osteopathie, namelijk het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) of het register dat is gekoppeld aan de Nederlandse Osteopathie federatie (NOF). Osteopathie van der Pluijm is aangesloten bij het NRO.

Wilt u weten wanneer u terecht kunt bij Osteopathie van der Pluijm? Klik dan hier voor de openingstijden van onze praktijk.

Tarief & Vergoedingen Osteopathie van der Pluijm