Daan van der Pluijm

Graag stel ik me persoonlijk aan u voor. Ik ben Daan van der Pluijm. Geboren in 1981 in het Brabantse dorp Raamsdonk. Sinds 2017 ben ik met veel plezier werkzaam als osteopaat.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig (voetbal, wandelen en fitness) of ben ik graag op pad met mijn gezin.

In 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan Avans Hogescholen te Breda. Vervolgens heb ik ruim 10 jaar als fysiotherapeut gewerkt in verschillende particuliere praktijken. Als fysiotherapeut werkte ik zeer veelvuldig met sporters.

Zo ben ik bijvoorbeeld 4 jaar fysiotherapeut bij FC Den Bosch geweest, van zowel jeugd als de selectieteams. Uiteraard behandelde ik ook niet-sporters en lag een deel van mijn werk in het begeleiden van revalidatietrajecten en het behandelen van chronische klachten.

Ik ervoer echter toch een gemis. Ik had behoefte aan meer kennis en verdieping. Daarom ben ik de vijfjarige parttime opleiding Osteopathie aan de I.A.O. te Gent (International Academy of Osteopathy) gaan volgen.

Er ging een wereld voor me open. In 2017 heb ik deze opleiding met succes afgerond, en ben ik geregistreerd Osteopaat D.O.-MRO.  Als osteopaat volg ik regelmatig bij- en nascholingen in binnen en buitenland om mezelf te blijven ontwikkelen.

Zo heb ik mij de laatste jaren gecertificeerd bijgeschoold in: Osteopathie en het fascial systeem, Osteopathie bij baby’s en kinderen, Orthomoleculaire therapie en geïntegreerde technieken volgens Frank de Bakker.

Deze bijscholingen integreer ik met veel plezier in mijn huidige werk om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ik verwelkom u dan ook graag op een van onze locaties!

Osteopaat Daan van der Pluijm

Een afspraak inplannen bij onze praktijk kan online door hier te klikken.

Wilt u weten wanneer u terecht kunt bij Osteopathie van der Pluijm? Klik dan hier voor de openingstijden van onze praktijk.